Svtech - Secpral Road Trip 2018

Svtech participă la evenimentul Secpral Road Trip 2018

În acest an, SVTech s-a alăturat inițiativei partenerului nostru Secpral, în proiectul, “Secpral Road Trip 2018”, un eveniment extrem de atrăgător, în care îmbinând tradiția vinului, a muzicii și a bucatelor locale, veți afla ultimele noutăți din industrie, aduse de partenerii Secpral.

SVtech - Dacia Dokker VanÎn perioada mai-octombrie, în Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și București, participanții se vor bucura din plin de atmosferă și surprizele unui eveniment la standardele SVTech şi Secpral.

Participând la eveniment şi cumpărând de 20.000 RON aveţi şansa de a câştiga marele premiu şi anume o Dacia Dokker Van.

Iunie a fost dedicată evenimentului de la Cluj-Napoca, în iulie am ajuns în Timişoara , apoi ne continuăm  traseul şi ne vom opri la Iaşi, pe 30 august . Vizităm apoi litoralul, la Constanța, pe 20 septembrie iar în intervalul 18-20 octombrie, ne încheiem calatoria în București, la Romexpo. Marea extragere pentru câștigarea unui automobil Dacia Dokker Van, va fi în luna noiembrie, tot la București.

SVTech va prezenta în cadrul evenimentului produsul nou, „cartela RFID cu amprentă incorporată, o noutate ce răspunde pozitiv la Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR).

sisteme control acces - SvtechAstfel, vă puteţi familiariza cu produsele SVTech, le puteţi achiziţiona  de la partenerul nostru Secpral şi bineînţeles, respectând condițiile puteți deveni participant la tombola pentru castigarea marelui premiu pus la bataie – 1 x Dacia Dokker Van.

Pe lângă noua tehnologie, cartela RFID cu amprentă incorporată, pe parcusul prezentării veți afla mai multe informaţii şi despre cititoarele de cartelă, centralele Control Acces Box şi soft-urile de pontaj.

La Campania Promoţională poate participa orice persoană juridică,  înfiinţată în conformitate cu prevederile legii romane, actuali sau potenţiali clienţi SVTech și Secpral.

Data postarii: 23-08-2018