Descoperă

SVTech PRISM

PRISM nu este doar un termometru obișnuit fără atingere. PRISM este mai mult de atât!

Pentru cine îl recomandăm?

Prism este  soluția ideală pentru  Fabrici și Uzine  dar și pentru Hoteluri, restaurante, centre comerciale, baze sportive, instituții de învățământ, instituții sanitare. 

Corporații

De ce este soluția ideală pentru fabrici și uzine?

Beneficii

Integrabil

Asistență, garanție

Calitate premium

Fabricat exclusiv din piese de o calitate superioară, dezvoltat cu ajutorul centrelor mari comerciale, hoteluri și cu ajutorul serviciul județean de ambulanță Mureș. 

Rapid

Este un instrument de screening. Poate fi integrat cu majoritatea sistemelor de control acces

Sigur

Fără atingere. Funcționează fără personal suplimentar. Rezultatul poate fi citit și de departe.

Precis

Cu ajutorul senzorilor infraroșii scanează temperatura suprafeței pielii. Măsurare exactă între 13–32 °C temperatură ambientală.

Online

Stocarea măsurătorilor în cloud. Afișarea imediată a rezultatelor pe dispozitive alăturate

Precis

Măsoară foarte precis dacă este amplasat într-un mediu cu temperatură constantă, de preferat între 13 și 32 de grade. Termometrul măsoară temperatura la suprafața pielii. Astfel, dacă o persoană vine de afară – unde este foarte frig sau cald – temperatura pielii poate diferi de temperatura reală a corpului. În acest caz, trebuie repetată măsurarea după 5 minute de aclimatizare.

Online

Stocarea măsurătorilor în cloud.
Afișarea imediată a rezultatelor pe dispozitive alăturate. Acces online instantaneu la rezultate. Prelucrare statistică a măsurătorilor în timp real.

Sigur

Acest termometru non-conact este
foarte sigur, nu necesită intervenția vreunui operator, nu necesită atingere, astfel nu se expune nimeni la riscuri inutile.

SVTech PRISM

Fii responsabil pentru siguranța celor din jurul tău!

Accesorii

Prism este un produs stand-alone, dar cu accesoriile potrivite se poate folosi în diverse configurări și pentru multe scopuri . De asemenea, se poate integra și cu sisteme de control acces.
PRISM

STAND

Cu acest stand special conceput pentru Prism, termometrul non-contact se poate amplasa la orice intrare, într-un loc vizibil, la o înălțime adecvată și confortabilă.

MĂȘTI DE PROTECȚIE

Cu ajutorul standului măștile de protecție pot fi amplasate la îndemână.

DEZINFECTANT DE MÂNĂ

Standul îndeplinește de asemenea rolul de stație de dezinfectant mâini, asigurând un loc dedicat pentru dezinfectant.

SVTech PRISM

Știam că va fi o provocare foarte mare achiziția componentelor așa că am căutat componente de calitate la furnizorii locali.

SVTech Prism

Conformează-te cerințelor legislative și în același timp protejează-ți sănătatea clienților și a angajaților cu termometrul non-contact Prism.
 

€299

Informatii suplimentare?

Completeaza formularul și vei fi contactat telefonic în cel mai scurt timp

Cum am ajuns să proiectăm termometru

Avem experiență în dezvoltare de produse de tip hardware și software. Avem peste 1.000 de parteneri în România care folosesc sistemele noastre de control acces și pontaj. Fabricăm aparate digitale de citit tahografe, care se vând în toată Europa. Am consultat clienții noștri pentru a vedea cu ce dificultăți se confruntă. SVTech PRISM este răspunsul nostru la criza COVID. Putem contribui astfel la limitarea răspândirii infecțiilor.

Prototip funcțional
În 5 mai s-a materializat prototipul. Prima bucată, aproape 100% funcțională: Trebuia să realizăm un model de Poartă care să măsoare temperatura umană indiferent de înălțimea persoanei Trebuia să corectăm măsurătorile în ceea ce privește temperatura scăzută la nivelul pielii Interesul pentru produs a explodat după apariția articolului în presa locală
Botez
Am realizat din carton modelul termometrului. Trebuia să-i dăm și un nume ca să nu-i mai spunem „termometru” sau „poartă”. Cred că forma prototipului zice tot: l-am denumit Prismă, adică Prism ca să sune bine și în engleză. Sună bine…
Conturarea linei de produse
Am decis să înlocuim materialul plexi cu inox pentru ca senzorul să se adapteze mai repede temperaturii ambientale și să facem două variante: Un termometru cu un senzor, pentru organizații cu 50-100 de persoane. O poartă cu 8 senzori pentru magazine, unități medicale, fabrici – adică trafic intens.
Experimente științifice
Lorem ipsum dolor sit amet, mea ei viderer probatus consequuntur, sonet vocibus lobortis has ad. Eos erant indoctum an, dictas invidunt est ex, et sea consulatu torquatos. Nostro aperiam petentium eu nam, mel debet urbanitas ad, idque complectitur eu quo. An sea autem dolore dolores.
Încercări climatice
Camera climatică – portbagajul unui Mercedes combi Temperatura de referință – tava unei imprimante 3D (50 °C) Un termometru etalon Termometrul de test Am făcut tabelele de corecție în funcție de temperatura ambientală Teste
Pre serie, eșec
Când am vrut să pregătim carcasele pentru o pre serie de 10 bucăți (oricum senzorii urmau să ajungă abia în 15 mai), colegul meu a dus termometrul în pivniță pentru a observa care este temperatura pe care o va indica termometrul la finalul unui antrenament zdravăn, pe home trainer. Al treilea șoc: Temperatura ambientală a influențat temperatura măsurată. Ar fi fost bine ca acest detaliu să apară în foaia de catalog a senzorului.
Algoritm inteligent
Am dezvoltat un algoritm care detectează temperatura obiectelor din împrejurime și măsoară doar temperatura corpurilor care nu sunt în permanență în vizorul senzorilor. Am setat aparatul să aproximeze distanța obiectelor față de senzor.
Test live la Serviciul de urgență Mureș
Echipamentul de protecție este o experiență nouă. Am tot respectul pentru cadrele medicale care lucrează 10-12 ore echipate cu măști, combinezoane, viziere; în cortul de triaj unele cadre medicale purtau chiar și măști de gaze. Primele înregistrări au fost promițătoare. Am rugat un medic să facă un tabel în care să noteze atât măsurătorile făcute cu aparatul pe care l-am dus, cât și cu ce aveau ei în dotare. Al doilea șoc: După-amiază, medicii au scos din priză termometrul dus de noi... După ce temperatura din cort a trecut de 37.5 grade C, termometrul nostru a început să avertizeze în continuu. Ce-i drept, cortul avea febră, dar nimeni nu era interesat de acest aspect.
Test live în variante de stâlp
Plini de entuziasm, am constatat că varianta Stâlp măsoară corect temperatura indiferent de înălțimea oamenilor (chiar dacă varianta Poartă era mai ușor de folosit) Ne-am decis să testăm produsul și într-o unitate medicală..
Test live în supermarket
Am invitat presa locală, am instalat Poarta și am așteptat să vedem ce se întâmplă. Oamenii au fost curioși și foarte deschiși. Unii și-au șters picioarele pe semnul STOP, alții au sărit prin Poartă, dar majoritatea oamenilor erau încântați și au înțeles cum funcționează. Primul șoc pe care l-am avut a fost că Poarta nu a măsurat temperatura celor care aveau înălțimea sub 160 de cm. În plus, cei care au ajuns mai devreme, când afară era mai frig, au avut temperatura de 34 de grade C la nivelul pielii. Concluzii: Trebuia să realizăm un model de Poartă care să măsoare temperatura umană indiferent de înălțimea persoanei Trebuia să corectăm măsurătorile în ceea ce privește temperatura scăzută la nivelul pielii Interesul pentru produs a explodat după apariția articolului în presa locală
Poarta din profil de aluminiu
Poarta din profil de aluminiu, cu 8 senzori și display, a fost pregătită de testare după șase zile. În birou a funcționat excelent: eram siguri că în două săptămâni va fi gata de producție.
Prototip funcțional
Am primit senzorii... Colegul meu a realizat, în trei zile, un prototip (montat pe tocul ușii) care funcționa excelent. Un laptop a ținut loc de display - am fost încântați, plini de speranțe!
05.05.2020
29.04.2020
28.04.2020
27.04.2020
26.04.2020
25.04.2020
23.04.2020
21.04.2020
19.04.2020
16.04.2020
13.04.2020
07.04.2020

Referințe

provi
Hotel Privo *****

Majoritatea oaspetilor au apreciat faptul ca isi masoara singuri temperatura, evitand apropierea de personalul hotelului si simtindu-se in siguranta ca se respecta distantarea fizica inclusiv pentru temoscanare.

cicor
Cicor

750 de angajați intră zilnic în siguranță prin 12 căi de acces. Turnichetele la Cicor sunt echipate cu sisteme de termometrizare SVTech PRISM

relax2
Hotel Relax ***

Oaspeții s-au obișnuit cu termometrizarea. 76% au afirmat că la alegerea hotelului, contează foarte mult măsurile de protecție luate de hotel iar 77% a considerat că SVTech PRISM este mult mai discret și confortabil decât celelalte termometre

Completeaza formularul si vei fi contactat telefonic în cel mai scurt timp pentru a lămurii orice întrebare și a confirma comanda